O nama

O nama

Od 2013. godine OPG Krtić, a kao malo gospodarstvo, na tek 3 hektara ukupne svoje površine, bavi se voćarstvom, povrtlarstvom i ratarstvom. Mala proizvodnja jamči vrhunski proizvod i odgovarajuću njegu prema svakoj uzgojenoj biljci. Dio poljoprivredne proizvodnje usmjeren je uzgoju kukuruza i žitarica, a za ishranu životinja i uzgoj mesa i mlijeka, kasniju proizvodnju mesnih i mliječnih prerađevina. Također, manji dio usmjeren je proizvodnji borovnica, dočim najveći dio naše poljoprivredne proizvodnje predstavljaju aronija i češnjak.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Vladimira Krtić-a naravna je posljedica ranijeg uzgoja prirodnih i zdravih namirnica za vlastite potrebe, u vlastitom domaćinstvu u Starim Mikanovcima, nedaleko od Đakova, Osijeka i Vinkovaca u oazi dovoljno udaljenoj od gradske buke i smoga, a za vrhunsku poljoprivrednu proizvodnju.

Iz aronije, ponajboljeg prirodnog antioksidansa, dobivamo matični prirodni sok, dakako i džemove iz borovinica i drugog voća, a uz češnjak u vijencima i praktičnim manjim pakiranjima, dodanu vrijednost ovog vrhunskog prirodnog antibiotika postižemo i kroz proizvodnju granula. OPG Krtić u perspektivi ima namjeru širiti lepezu proizvoda iz spomenutih kultura, no ono što nikada nećemo učiniti jest povećanje proizvodnje kojim bi ugrozili vrhunsku kvalitetu.

Podaci našeg gospodarstva

Naziv OPG-a

OPG Krtić Vladimir

Adresa sjedišta

Ulica Josipa Jurja Strossmayera 262,

31000 Osijek, Hrvatska

Adresa proizvodnje

Kolodvorska 7

32284 Stari Mikanovci, Hrvatska

OIB

HR72673834790

Mobitel

+385 98 9888 959

E-mail

info@opg-vladimir-krtic.hr

IBAN

OTP BANKA HR1424070003104610707